Onbreekbaar mobieltje – met dank aan

high-tech schermbescherming uit Duitsland

Deze uitvinding verovert nu het internet

Een nieuwe schermbescherming van vloeibaar glas is op dit moment populair op internet. Op Facebook & co. praten al duizenden gebruikers over het nieuwe wonderwapen, die schermen tot 600% harder en resistenter tegen kras- en breukschade maakt. De schermbeschermer maakt het hele net enthousiast en strijdt tegen het gehate gebroken scherm.

Ultieme resistentietest van RTL-reporters

De ultieme resistentietest vond live onder het toeziend oog van de RTL-teams plaats. In de zeer zware test moest de nieuwe schermbescherming zich tegen een Porsche, een hamer en een boor bewijzen, en met succes. De bescherming levert wat het belooft en maakt de telefoon bijna onverwoestbaar. Zelfs de extreem zware Porsche kon de beschermde telefoon niets maken.

Om welke schermbeschermer gaat het?

Het gaat om een vloeistof genaamd DiamondProtect. Een schermbeschermer, gemaakt van vloeibaar glas, die voor iedere mobiele telefoon (incl. rand) geschikt is en nu een revolutie op de smartphonemarkt teweegbrengt. DiamondProtect is geen folie, maar een super sterke beschermingsverzegeling!

Een bedrijf uit Duitsland ontwikkelde DiamondProtect met als doel schermen van smartphones beduidend resistenter en harder te maken tegen breukschade en krassen. Maar toen werd vastgesteld dat de unieke schermbeschermer nog zoveel meer te bieden heeft dan uitsluitend beschermen tegen krassen.

De verzegeling van vloeibaar glas vermindert de aanhechting van kiemen en bacteriën op het oppervlak tot 99%! Vingerafdrukken op het scherm worden verminderd en kunnen gemakkelijker worden verwijderd. Dankzij DiamondProtect wordt onze gezondheid niet alleen beschermd van bacteriën, maar ook van elektromagnetische straling van mobiele telefoons, die ons lichaam tijdens een telefoongesprek ontvangt. Nadat de schermbeschermer is toegepast, vermindert het de pathogene straling met 90% en maakt het het scherm tot 600% harder!

Gebruikers zijn enthousiast

Of het nu op Facebook, YouTube, Sat.1, RTL of World of Wonders is: allen zijn enthousiast en willen meer weten over de innovatieve bescherming van Diamond Protect. Op Facebook wordt er al over „favoriet“ onder de gebruikers gesproken. Maar wat houdt de bescherming nou precies in? Dat probeerde de Sat. 1 Ochtendshow live in een resistentietest uit:

En hoe werkt het?

Al eens van de technologie van vloeibaar glas uit de ruimte gehoord? Nee? Dan is het nu de hoogste tijd!

De beschermende verzegeling van DiamondProtect is namelijk gebaseerd op deze technologie en is oorspronkelijk in Duitsland geproduceerd. Het vloeibare glas verandert de atomaire structuur van het schermoppervlak en gaat een sterke verbinding met haar aan. Daardoor wordt het oppervlak glad gemaakt en laat het zich beduiddend makkelijker reinigen. DiamondProtect legt zich als een tweede huid op het apparaat om het te beschermen en is ook nog eens 500x dunner dan een menselijke haar! Vervelende klevende folie behoort nu tot het verleden. Dankzij de eenvoudige toepassing van de schermbeschermer is deze 100% luchtbel-vrij en bovendien onzichtbaar.

Hoe kan ik het kopen?

Dat is eenvoudig en de de levering is wereldwijd gratis! U kunt het product hier gelijk als speciale aanbieding kopen:

UNIEKE SPECIALE AANBIEDING
Bespaar € 10,- !

Nu in plaats van € 29,95 slechts € 19,95

Gebruik

Het gebruik van de verzegeling is ook voor onervaren gebruikers kinderspel en 100% luchtbel-vrij. Binnen 3 stappen wordt de mobiele telefoon en ook de gezondheid beschermd:

Nieuwsgierig?

Bespaar dan nu met meer dan 33% korting!